Angol változat -›

 
Egyéniség és tartósság
 
Az ISOSPEED hybrid rendszer most megkönnyíti a helyzetet a verseny- és profi sportolók számára. Elértük azt a szintet, amiről minden egyes játékos álmodott, hogy 4 különböző hybrid húr közül választhatnak, amelyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, és tökéletes kombinációkat alkotnak. Kombinálhatod a hosszú- és kereszthúrokat tetszés szerint – az eredmény egy nagyon egyéni, személyre szabott húr.
 
Játszd a saját stílusodat
 
A húr tulajdonságait keresztezni lehet minden neked tetsző módon hosszú- és kereszthúrok variálásával. A húrt egyénileg kell beállítani a játékos stílusától és az ütő elvárásaitól függően. A fő szabály: egy erős hosszúhúrt egy rugalmas kereszthúrral érdemes használni.
 
Biztosítsd, hogy a szórakozás tovább tartson
 
Ezenfelül a hybrid rendszer nagy előnye, hogy jelentősen megnöveli a húrok tartósságát. Miközben a hosszúhúrok gyakran szakadnak el a hagyományos módon húzott ütőknél, mert a mozgásuk erősebb és hozzádörzsölődnek a kereszthúrokhoz, a hybrid húrozás lehetővé teszi, hogy kombináljuk a stabilabb és ezért hosszabb ideig tartó hosszúhúrt a rugalmasabb kereszthúrral. Ez lényegesen kevesebb ütődeformációt eredményez, és ezzel egyidőben hosszabb használati időt is.
 
vissza
     
   
 
Oldal nyomtatása Küldés emailen